mercoledì 10 maggio 2017

Siirt ezan vakitleri

Siirt ezan vakitleri

Sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazı saati burada. Si̇i̇rt ezan vakitleri ve namaz saatleri, Diyanet uyarlı sabah, öğle, ikindi, akşam , yatsı namazı ve imsak vakti HABERTURK. Diyanet Namaz Takvimi SIIRT - Türkiye namaz vakitleri. SIIRT için diyanet takvimine göre namaz vakitleri.


SIIRT , TURKIYE için yerel günlük, haftalık ve aylık namaz vakitleri ve iftar saatlerini tek bir noktada kolayca bul. Si̇i̇rt - Türki̇ye için ezan saatleri Diyanet İşleri Başkanlığı resmi web sitesinden alınmaktadır. Güneş Öğle İkindi Akşam . SİİRT için iftar vakti bugün saat kaçta iftara ne kadar kaldı? Siirt İçin Bir Aylık Namaz Vakti.


Dünya için namaz vakitleri hesaplama, Cuma namazı saati ve diğer vakit namaz saatleri kaçta? Sabah saati, Akşam vakti, Öğle zamanı, ikindi . Aşağıdaki tabloda Şanlıurfa Birecik için İftar Vakti ili için gün ve gün 20ramazan imsakiye, sahur, iftar ve namaz saatleri vakitleri bilgileri yer almaktadır. Namaz Vakitleri Açıklama, Aylık Takvim, İmsakiye, Kutup, iPhone, Androi Radyo Fıtrat.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari